Allt vi gör, gör vi för att människor ska tycka om Östersund.

20170817_17082017-DSC_9631_webb.jpg
 
 
 
 
 
 

Varför finns vi?

Östersund är det bästa stället att bo på, så är det bara. För oss som bor här är Östersund hemma. En plats där vi trivs och vill att våra barn ska fortsätta trivas. Därför är det viktigt att det finns vettiga saker att göra här och jobb åt alla. Destination Östersund är ett aktiebolag och vi ägs av företagen i Östersund. Allt vi gör, gör vi för att människor ska tycka om Östersund. Vi jobbar för att fler ska vilja åka till vår stad, trivas och när de åkt längta tillbaka.

Kort och gott, om vi som bor här trivs i Östersund och fler vill åka hit, så kommer företagen här att sälja mer – till fler. Det gör att företagen här inte bara överlever utan också kan växa. Och det är därför vi finns.

 
 
en genomskinlig ruta.png

Vi jobbar för Östersund

Vi ser till att det ser bra ut utanför butiker och restauranger. Det gör vi med hjälp av anställda som har till uppgift att dekorera stadskärnan efter säsong och evenemang i området. Vi ser till exempel till att lyktstolpar smyckas med flaggor, budskap och lampor, vi ställer ut granar utanför butiker och restauranger innan jul och dekorerar stan med ris och fjädrar inför påsk. Ibland gör vi också tillfälliga insatser där vi klär hela stan i ballonger eller annat som är kul.

app2.png

En stad lever när människor samlas och gör saker tillsammans!

När Östersund utvecklas och människor tillsammans verkar för en bättre stad, blir Östersund en bättre plats för alla. En bättre plats oss som bor här, driver företag här och för de barn som växer upp här. För att ytterligare bidra till att företagen här ska må bra, driver vi frågor som är viktiga för företagen. På så sätt slipper du som enskild företagare driva frågor som är viktiga för fler - och får istället mer tid att lägga på den egna verksamheten. Vill du vara med och bidra till utvecklingen av Östersund?