Dags att anmäla sig till Höstmarknad 2019

Höstmarknad_2019.png

Nu är det dags för en liten, men dignande god höstmarknad här i stan! Den 21 september bjuder vi in till en mat- och hantverksmarknad för lokala producenter på Stortorget i Östersund. 

Det här är en marknad som sträcker sig över enbart en dag och vi vill hålla fokus på mat och hantverk från närområdet. Vi kommer att tilldela varje utställare en plats på marknadsområdet, det vill säga att du kommer själv inte få välja vilken plats du vill ha. Du kan däremot önska på vilken del av torget du vill stå, men vi kan inte lova att den platsen blir just din. Obs! Sista anmälningsdag är 16 september!

Lite bra att veta…

  • Du kommer EJ kunna ha bilen i anslutning till din plats

  • Du blir tilldelad en plats, dvs du får INTE välja plats på marknadsområdet själv (däremot kan du i din anmälan önskar på vilken del av torget du önskar stå)

  • Fredag den 20/9 från kl 16.00 har du möjlighet att komma och installera dig på din plats, samt lördag fram till kl 10 då marknaden startar.

Pris
Plats: 1 plats á 3 m = 200 kr
El: 10 amp = 100 kr
16 amp = 200 kr
32 amp = 300 kr

Betalning
Du betalar din plats via Swish eller faktura. Väljer du Swish så markera betalningen med ditt företagsnamn. Väljer du faktura så lämnar du fakturauppgifter i samband med din anmälan. 

Swish: 123 202 27 96 

Vi återkommer med den summa du ska betala och beroende på om du valt Swish eller faktura så gör du din betalning då. OBS!!! VI BEHÖVER DIN BETALNING SENAST DEN 18 SEPTEMBER!!!

Vi hoppas att vi ses där och laddar nu för en trevlig dag på Stortorget den 21 september!

Med vänliga hälsningar,
Destination Östersund

Hanna Sjöberg