Pop-up teater med Jakten på Nils Holgersson

Jakten på Nils Holgersson

Missa inte pop-up teater på Mittpunkten, entrén Prästgatan, torsdag 20/6 kl 16.30.

Jakten på Nils Holgersson - fritt efter Selma Lagerlöf

Människorna har blivit rädda och trångsynta, de tar inte hand om miljön, de flyr in i sina mobiltelefoner och numera lever flertalet i lägenheter i stora städer. I UNDANTAGETs version av Nils Holgersson är det nutid och saknaden efter det som Nils stod för är påtaglig. Publiken får följa med på en ny resa för att se om det fortfarande finns spår av Nils och hans gärningar runt om i Sverige. Kanske det finns hopp trots allt?

I denna pop-up tillställning får besökare en tjuvkika på repetitionerna till sommarens föreställning. Det bjuds på livemusik, en humorfylld scen från Selma Lagerlöfs klassiska bok och textutdrag från föreställningen.

Varmt välkomna att delta i Jakten på Nils Holgersson!

Pop-up teatern kommer att spelas vid tre tillfällen inne i stan i sommar. Den 20/6, 4/7 och 25/7 har du chansen att se delar ut föreställningen som annars kommer att spelas upp på Brylunda gamla soldatbiograf, Frösö Park med premiär den 19 juli. Vid bra och fint väder kommer pop-up teatern spelas på Stjärntorget, vid dåligt väder håller den till inne på Mittpunkten.

Hanna Sjöberg