Föreläsning till medlemdspris med Berghs School of Communication

Näringsidkarna

Du har väl inte missat att Näringsidkarna Östersund håller frukostföreläsning om Eventkommunikation den 10 maj? Destination Östersund tillsammans med Berghs School of Communication och Näringsidkarna arrangerar detta och medlemmar i Näringsidkarna och Destination Östersund betalar endast 100 kr (för frukost + föreläsning), icke medlemmar 1100 kr. 

Kundskapande kunskap är en serie föreläsningar som är skräddarsydda för att inspirera dig i din näringsverksamhet här i stadskärnan. Med grunden i kommunikationen hoppas vi att du kan få nya idéer som lockar kunder och leder till handel.

På Café Norra Station, Hamngatan 11A i Östersund, serveras en trevlig frukost med inspirerande föreläsare från Berghs School of Communication. Skolan anses vara en av världens (!) bästa utbildare inom marknadsföring och kommunikation. Berghs SoC har utsetts till årets utbildare fem år i rad på Cannes Lions, världens störst reklamfestival.

Föreläsare är Ulf Lesley – arbetar på Stiker Soft som Group CMO och har en mängd uppskattade föreläsningsuppdrag från Berghs School of Communication i sin resumé. Han kommer att prata om hur nya beteenden och köpvanor påverkar, men öppnar även upp för kreativitet och möjligheter att skapa annorlunda nytänkande eventformat att möta kunden.

Datum: Fredag 10 maj
Tid: 7.30-9.00
Plats: Café Norra Station, Hamngatan 11 A, Östersund.
Pris: 100 kr (medlem i Destination Östersund/Näringsidkarna), 1100 kr för icke medlem

Varmt välkommen!

Hanna Sjöberg