Sammanfattning från frukostmötet om Vårkväll och CityPlay

ballonger.JPG

Stort tack till alla er som kom på mötet i morse gällande Vårkväll och lanseringen av Cityplay.

För er som missade mötet så gick vi snabbt igenom utvärderingen från Vårkväll 2018, samt presenterade årets upplägg. Vi bygger vidare på de delar som vi ser har varit mest framgångsrika tidigare år. De viktigaste delarna är att butikerna & restaurangerna skapar bra erbjudanden och egna event/happenings i anslutning till Vårkväll och att vi gemensamt hjälper till att marknadsföra dessa. 

Från Destination Östersunds sida kommer vi lägga stor vikt vid att skapa en skön stämning på stan. Detta gör vi både genom dekorationer och via musikunderhållning av olika slag.

Vi ska också bli bättre på att sprida ut dessa så att körer, trubadurer m.m. även uppträder på andra platser än Prästgatan/Stortorget.

Men den stora nyheten på mötet var att vi vill lansera CityPlay appen under Vårkväll.

Denna app tror vi kommer vara otroligt positiv för stadskärnan och på ett lekfullt sätt locka återkommande kunder till stans butiker & restauranger.

För att CityPlay ska bli populär bland våra besökare är det viktigt att så många som möjligt av stadens butiker & restauranger ansluter sig och skapar roliga & spännande uppdrag. Det är inte förknippat med någon kostnad att ansluta sig till CityPlay appen.

Men det är lite bråttom! Vi behöver få in signerade ”Medgivande Transaktionsavtal” från alla företag som vill vara med senast den 11 april.

Ni kommer få ett mail från GoLoyal som står bakom CityPlay appen där ni digitalt kan fylla i ”Medgivande transaktionsavtalet”.

Om ni vill veta mer om CityPlay innan ni bestämmer er eller behöver dra det med någon högre chef så kan ni läsa mer om appen här! Peter Martinek kommer även att springa runt bland företagen på stan den 8-10 april för att berätta mer och svara på frågor om CityPlay. När ni signerat avtalet kommer Hanna och Evelina finnas tillgängliga för att hjälpa er att skapa era första ”Uppdrag” i appen och allmänt visa er hur den fungerar.

Ni kan redan nu ladda ner ”CityPlay” i Appstore & Google Play. Det ligger inte så mycket i den ännu men ni får en känsla för hur appen ser ut och hur den fungerar.

Vill ni bli kontaktad av mig eller Peter för att få veta mer om CityPlay?

Maila: calle.hedman@destinationostersund.se

bil1.JPG
bild2.JPG
bild6.JPG
bild7.JPGEvelina Holmberg