Frukostmöte inför Vårkväll och lansering av Cityplay

IMG_06F4F22D6901-1.jpeg

Frukostmöte inför Vårkväll 

Den 25:e april är det äntligen dags för Vårkväll! Såklart vill vi att årets event ska bli i klass med förra årets succé! Vi bjuder därför in till infomöte inför Vårkväll för att tagga igång och prata om årets upplägg. Under Vårkväll kommer vi även att lansera en lekfull nyhet för stadskärnan - nämligen appen Cityplay (läs mer nedan).

För att vi ska kunna leverera en fantastisk kväll för våra invånare och för en livlig stadskärna ser vi att att det är av stor vikt att just du kommer på frukostmötet! 

Torsdagen 4:e april kl. 08.15-09.30 på Norra Station

CityPlay.jpeg

Cityplay är en app som belönar kunden för sin aktivitet och handel i stadskärnan. Den informerar även om och ger tillgång till användbar och nödvändig stadsinformation på ett enkelt sätt.

Cityplay fokuserar på lokal shopping där idén bygger på att kunderna utför ”uppdrag” och får belöning för detta. 

Dessa uppdrag kan appliceras på såväl hela stadskärnan som enskilda butiker. Exempel på uppdrag kan vara att vid köp i fem anslutna butiker har kunden tjänat ihop tillräckligt med poäng för att ta del av ett exklusivt erbjudande i någon av stadskärnans butiker.  

Med denna tjänst kan vi analyserar kundbeteenden och aktivitet som hjälper lokala handlare att skapa ett ökat flow i stadskärnan – på ett lekfullt sätt!

Datum Torsdagen 4:e april
Tid kl. 08.15-09.30
Plats Norra Station 

Hanna Sjöberg