Google Digialakademin kommer till Östersund

Google Digitalakamedin.jpg

Digitakakademin kommer till Östersund! I samarbete med Arbetsförmedlingen, Almi och Östersunds kommun står nu Destination Östersund som medvärd och erbjuder kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring och onlinesäkerhet i den toppmoderna utbildningslokalen på hjul - en trailer på 65 m2 som rymmer 30 personer sittandes i utbildningsdelen och med en reception/lounge. Utöver att boka in dig på de lärorika utbildningarna har du även möjlighet att boka in personliga coachningstillfällen med Googles digitala experter.

Läs mer om alla utbildningar och anmäl dig på g.co/digitalakademin och klicka dig in på "Östersund"-fliken.

Konceptet bygger på succén Digitalakademin Stockholm som utbildade över 10,000 Stockholmare under 7,5 månad under 2018.

Anmäl dig nu för att inte missa chansen!
Vi ses där

Hanna Sjöberg