Ta chansen att utbilda dig och din personal i HLR

Akuthjälpen doab.png

Rädda liv med Akuthjälpen och Destination Östersund!

Vad gör du om din kollega eller kund plötsligt faller ihop? Är det hjärtstopp, stroke, epilepsi eller något annat? För att du skall vara trygg i att våga ingripa och kunna rädda liv, så ordnar vi en kurs för våra medlemmar.

Tillsammans med Akuthjälpen ordnar vi ett utbildningstillfälle. Du kommer att få lära dig hjärt-lungräddning, vad du gör om någon sätter i halsen, lägga en person i stabilt sidoläge och hur en hjärtstartare fungerar.

Avsätt 2 timmar av din dag, det kan vara skillnad på liv och död för en kompis, anhörig, kollega eller kund. Även andra akuta sjukdomsfall tas upp, ex stroke, diabetes. Mycket praktiska övningar och teori som blandas. Utbildningen leds av instruktörer ifrån Akuthjälpen, vilka också jobbar inom ambulanssjukvård/räddningstjänst.

Datum: 19/2 kl 8.00-9.45
Plats: Storsjöteatern
Pris: 550 kr/pp ex moms, faktureras respektive företag
Anmälan: Niklas, 070-512 16 91, info@akuthjalpen.se
Anmälan sker senast 13/2, minst 8 pers max 15 pers/tillfälle för genomförande.

Välkommen önskar Destination Östersund & Akuthjälpen

Hanna Sjöberg