Info om tävlingar, VM-kit och apparna att synas i under VM

Skidskytte_vm.jpg

Ni har väl inte missat att ni som företag kan vara med och tävla om VIP-biljetter till damerans sprint nu under VM?
Vm-pynta din butik/restaurang/café eller hotell på ett kreativt sätt innan den 4 mars. Ta en bild på ert bidrag och och publicera på Instagram eller Facebook och tagga inlägget med #vmorange2019 samt @2019ostersund så är ni med och tävlar. Den 5:e mars är vår jury ute på stan för att kika närmare på alla bidragen och vinnare tillkännages på invigningen den 6 mars.

Det peppigaste bidraget belönas av Skidskytte-VM med 4 st VIP-biljetter och det mest kreativa bidraget belönas av Destination Östersund med 4 st VIP-biljetter. Samtliga VIP-biljetter gäller för WCR-lounge 2019 fredag 8:e mars då det är dags för damernas sprint - en av många medaljchanser för Sverige!

För att ge ditt företag den där lilla extra i utsmyckningen finns VM-kit att beställa med 2019Östersund-loggan och med den orangea färgen som kommer vara signaturfärgen inte bara för VM men för hela Östersund under VM.

VM-kit.jpg

För att beställa produkter till er personal eller butik så skickar ni ett mail till felicia.wallin@skidskytte.se med de produkter ni önskar beställa och antal. Priser är exklusive moms och gäller enbart inköp för eget bruk, ej vidareförsäljning. Ni hittar även fler VM-produkter här .

För att inte missa något som händer under VM-veckan rekommenderar vi att ni laddar ner Destination Östersunds interna app - Östersund Intern samt VM-appen - 2019 Östersund från Appstore eller Google Play-butiken. Mer information om hur ni som butik eller restaurang kan synas med ett specialerbjudande i VM-appen hittar ni under “Annonsera i Vms egen app - 2019 Östersunds”.

Vi önskar er lycka till i tävlingen om den orange vinsten och om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till oss på Destination Östersund!

Hanna Sjöberg