Workshop: Future Retail Lab

Skärmavbild 2019-10-04 kl. 08.57.09.png

HUR STÅR VI RUSTADE INFÖR FRAMTIDEN?
eXpression och Future Retail Lab bjuder in till en inspirerande och intressant förmiddag den 6 december tillsammans med företag, experter, branschrepresentanter och andra intressenter inom stadsutveckling och handel.

Den fysiska butiken spelar en ny roll för kunden i takt med att stora delar av handeln digitaliseras. Kund- och konsumtionsbeteenden förändras och kraven på hållbarhet, ansvarstagande och medskapande är stort hos dagens konsumenter. Nya affärsmodeller, digitala verktyg och ny kunskap är vägen att gå för att kunna möta framtiden och skapa en hållbar handel.

Vi möts för att diskutera de möjligheter och utmaningar som digitaliseringen och globaliseringen medför.  Vårt mål är nya perspektiv och en ökad förståelse för hur just du och ditt företag rustar dig inför framtiden.

Välkommen till en inspirerande föreläsning och workshop som leds av Magnus Ohlsson från We Hunt For Heads. Magnus brinner för retail och har en gedigen erfarenhet från branschen, både som VD, försäljnings- och marknadschef.

Tid och plats:
6 December kl 07.30-10
Norra Stations konferensplan
Eventet är gratis!

Hanna Sjöberg