Gomorron Östersund kallar in spetskompetens till Jämtland

Entreprenörshubben och communityn Gomorron Östersund har på kort tid samlat ett stort antal lokala/nationella/globala bolag, organisationer och distansarbetare mitt på Prästgatan. En stor del av dessa har gjort livsstilsresor hit från olika delar av landet och världen senaste åren, och med sin samlade erfarenhet av dessa inflyttare tar nu Gomorron steget vidare och utvecklar koncept för att locka spetskompetens från olika branscher till Jämtland. 

Jämtland Calling är paketerade livsstils- och rekryteringsresor där nyfikna potentiella inflyttare matchas med relevanta arbetsgivare från sin bransch och får uppleva livet, maten och människorna här uppe under ett par välfyllda dagar, allt i syfte att underlätta beslutet att flytta och skapa goda förutsättningar för att snabbt etablera sig på plats. Den första resan kommer att ta sikte på systemutvecklare och fyra arbetsgivare står redo att rekrytera. Är man nyfiken på att höra mer om konceptet och ifall det skulle passa en specifik yrkeskategori eller bransch, maila hello@gomorronostersund.se eller prata med Jenny Sandström på Gomorron Östersund. Men framför allt, dela och sprid gärna konceptet i era kanaler.

www.jamtlandcalling.se 

Facebook

Instagram

Evelina Holmberg