Det är vi som gör det!

Vi jobbar för att fler ska vilja åka till vår stad, trivas och när de åkt längta tillbaka.

Östersund är det bästa stället att bo på, så är det bara. För oss som bor här är Östersund hemma. En plats där vi trivs och vill att våra barn ska fortsätta trivas. Därför är det viktigt att det finns vettiga saker att göra här och jobb åt alla. 

En stad lever när människor samlas och gör saker tillsammans, när det alltid finns något att göra eller något att se fram emot att göra. Det innebär mer människor i butikerna, fler gäster vid restaurangernas bord och en stad där människor går ut för att umgås med varandra.
För att öka försäljningen krävs fler människor som är beredda att handla. Vårt sätt att bidra är genom att planera och genomföra saker att göra. Några av de saker vi gjort är att ställa upp storbildsskärmar för att heja fram vårt kära ÖFK, skapa en jibb-park mitt i stan, Söndagsöppet i city och en ny eventyta på Stortorget som alla kan använda. Allt för att skapa ett bättre Östersund både för människorna och företagen. Grunden i allt vi gör handlar om att flytta människor för att du ska kunna sälja mer – till fler.

Vi vet samtidigt att med ett större flöde av människor krävs det en bra atmosfär i stadskärnan och bättre struktur för kommunikation, kommunkontakt, utbildningar och möjlighet att få hjälp där det behövs. Därför ser vi det som vår uppgift att även hjälpa till med det så att du som företagare får fokusera på det du kan bäst; att driva ditt företag framåt.