Allt vi gör, gör vi för att människor ska tycka om Östersund.

 
DOAB_Scen2040.jpg
 

Varför finns vi?

Östersund är det bästa stället att bo på, så är det bara. För oss som bor här är Östersund hemma. En plats där vi trivs och vill att våra barn ska fortsätta trivas. Därför är det viktigt att det finns vettiga saker att göra här och jobb åt alla. Destination Östersund är ett aktiebolag och vi ägs av företagen i Östersund. Allt vi gör, gör vi för att människor ska tycka om Östersund. Vi jobbar för att fler ska vilja åka till vår stad, trivas och när de åkt längta tillbaka.

Kort och gott, om vi som bor här trivs i Östersund och fler vill åka hit, så kommer företagen här att sälja mer – till fler. Det gör att företagen här inte bara överlever utan också kan växa. Och det är därför vi finns.

 

70+

Medlemmar är idag med

Som medlem så får de ta det av utvecklingen för staden, utbildningar och evenemang som i sin tur gör att de får möjligheter till att sälja mer - till fler.

138.000

Besök på visitostersund.se under juni - augusti

Vi har i över 8 år drivit turistbyrån i Östersund och jobbar aktivt med att berätta om Östersund för resten av världen. 

27 st

Projekt vi genomförde, eller var vi delaktiga i, under 2017

Vi brinner för utvecklingen i Östersund, därför driver vi flera egna projekt och evenemang, men finns även med som en resurs i andra event och projekt som sker.

 
DOAB_S3A1831-22.jpg

Vi jobbar för Östersund

Vi ser till att det ser bra ut utanför butiker och restauranger. Det gör vi med hjälp av anställda som har till uppgift att dekorera stadskärnan efter säsong och evenemang i området. Vi ser till exempel till att lyktstolpar smyckas med flaggor, budskap och lampor, vi ställer ut granar utanför butiker och restauranger innan jul och dekorerar stan med ris och fjädrar inför påsk. Ibland gör vi också tillfälliga insatser där vi klär hela stan i ballonger eller annat som är kul.