Back to All Events

Eat Art Festivalen

  • Stortorget Östersund (map)
Eat art-festivalen.png

Den 15/6 är det dags för Östersunds svängigaste matfest!
Eat Art Festivalen är en korskulturell matfestival där vi hyllar Jämtland/Härjedalens mattraditioner med aktiviteter för hela familjen. Vi sammanför människor genom mat, musik och kultur. Gör dig redo för ett fullspäckat kalas med multikulturella matupplevelser på 𝐕𝐞𝐫𝐤𝐞𝐭 möten med lokala och internationella kockar, gemytligt snack med mathantverkare på 𝗦𝘁𝗼𝗿𝘁𝗼𝗿𝗴𝗲𝘁, eller slå dig ned vid ett bord och njut av något gott du köpt från vår 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘁. Titta förbi 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲́𝗻 på 𝗥𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘀𝘁𝗿𝗮̈𝗱𝗴𝗮̊𝗿𝗱𝗲𝗻 för att testa dina smaklökar och sinnen. Vi lovar en fullspäckad dag för alla dina sinnen!

Earlier Event: June 5
Fira Årets Stadskärna!
Later Event: June 19
BeFriend-festivalen