En lekfull shoppingupplevelse

CityPlay.jpeg
 

Cityplay är ett kundprogram i en mobilapp som samlar alla butiker, restauranger och nyheter som finns i stadskärnan. För dig som handlare ger det möjligheten att ta reda på vilka dina kunder är, driva extraförsäljning och belöna dina bästa kunder. 

Cityplay hjälper er att digitalt locka kunderna att komma tillbaka en extra gång, tillsammans håller vi stadskärnan levande.

exempel.PNG

Såhär fungerar det

Cityplay fungerar ungefär som ett stämpelkort. Fast hos oss kallar vi korten för uppdrag. Lös ett uppdrag och få en belöning. Det finns två typer av uppdrag; specifika butiksuppdrag och centralt arrangerade stadsuppdrag. I appen hittar medlemmarna det mesta om stadskärnan; aktuella uppdrag, lokala tävlingar, info om din butik, karta, era öppettider med mera. 

Stadens invånare blir medlemmar genom att registrera sig och sitt betalkort i appen. Sedan kan du skräddarsy uppdrag som lockar kunderna till din butik och efteråt få reda på mer information om just dina kunder.

Cityplay är enkelt!

Det enda ni behöver göra är att lägga in ert eget uppdrag, butiksuppdraget. Ett butiksuppdrag kan antingen baseras på antalet köp eller på en köpsumma.

Antal köp: Bestäm hur många köp medlemmen ska göra samt deras belöning.

Köpsumma: Bestäm hur mycket man måste handla för och följande belöning. Vi sköter all administration och belöningen löses in som en värdekupong i Cityplay-appen.

CITYTYT.jpg

Är ni med så får ni mer

Ni har full insyn i programmet för allt som gäller er butik. Förutom att ni där får tillgång till unik användardata om era kunders köpbeteende så hjälper vi till att marknadsföra er via appen. Ni kommer även själva kunna bestämma informationen om er butik, skapa attraktiva uppdrag och publicera tillfälliga öppettider. 

Tillgång till statistik Er butik får ett adminkonto med användardata och statistik

Marknadsföring & Info Marknadsför och publicera info om er butik i appen

Få belöning Bli själva medlemmar i Cityplay och bli belönade när ni handlar.

Publicera material Samla alla era erbjudanden, uppdrag och belöningar på ett ställe

Vad är en belöning?

En belöning kan vara allt från en gratis kopp kaffe, ett presentkort, en riktigt bra rabatt, en glass eller varför inte en hemlig present? Det är er egen kreativitet som sätter begränsningarna. Hur många köp medlemmarna ska göra bestämmer ni själva, men tänk på att belöningar som är lättare att få skapar både mer glädje och försäljning!

Vill du registrera din butik eller har du någon fundering?
Hör av dig till oss!

 

Kontakt

Calle.jpg

Calle Hedman, centrumutvecklare

+46(0)73 815 01 13
Skriv till mig

Hanna.jpg

Hanna Sjöberg, projektanställd

Skriv till mig