Varför bli partner i Destination Östersund?

Du är bäst på det du gör; att driva ditt företag framåt. Eftersom att vi försöker placera fler människor utanför din dörr, både Östersundare och de som reser hit, för att du ska kunna sälja mer innebär det samtidigt ett större behov av kommunikation mellan företagarna i stan, mer kontakt med kommunen i olika frågor och ibland möjlighet att få hjälp när belastningen blir för hög. Det hjälper vi till med så att du kan fortsätta göra det du är bäst på; att driva ditt företag framåt.

Vi underlättar och ökar kommunikationen mellan företagen i Östersund för att skapa fler och bättre relationer mellan företagen. Det gör att fler samarbetar och hjälps åt, vilket alla vinner på.  

När företag behöver en samarbetspartner eller resurs, har vi musklerna att vara dem. Med ett stort kontaktnät, bred kompetens och ett nära samarbete med kommunen hjälper vi våra partners framåt. Vi kan stötta med kunskap, erfarenhet och tips, men också med projektledning eller personal när det behövs.  

Vi står upp för, driver och samordnar frågor som är viktiga för alla som driver företag i Östersund, men som få enskilda företagare har kraft att driva själva. Det kan till exempel handla om parkeringssituationen i stadskärnan, samordning av öppettider eller ökad tillgänglighet. Vi uppdaterar våra partners om vad som händer i stan så att de kan dra nytta av det i sina affärer och i sin planering framåt.

  • Vi underlättar och ökar kommunikationen mellan företagen i Östersund

  • Vi är en kontakt mellan företagen och Östersunds kommun

  • Vi utvecklar Östersund tillsammans med kommunen och företagen

  • Vi är en samarbetspartner och resurs när företag vill utvecklas

  • Vi driver och samordnar frågor som är viktiga för företagare i Östersund

 

Kontakt

Martin Sahlberg, destinationschef

+46(0)72 672 39 33
Skriv till mig

intenapp.jpg

Östersund Intern

Håll koll vad som händer i stadskärnan med vår interna app Läs mer…

häftepng.png

På Stan-häftet

Medlemmar får vara med gratis i det populära På stan-häftet! Läs mer…

CityPlay_square.jpg

CityPlay

Skapa uppdrag och erbjudanden till dina kunder med CityPlay Läs mer…

citykorttet.png

Citykortet

Presentkort som gäller i de flesta av stans butiker Läs mer..